Тенки и витки

 

  • Новата метода за обликување на вашата фигура

Зошто BODYTEC е решение за обликување на вашата фигура? Речиси сите мусклуни групи се активираат и се насочуват кон ојакнување, со тоа започнува трошење на енергија што доведува до намалување на вишокот телесна маса од телото. Мускулот е составен од мускулни влакна кои со подигнување на тежина вие ги зајакнувате, со тоа тие трошат енергија т.е. ги троши вишокот на складирани матери во вашето тело, по одреден период мускулите се зајакнуваат и бараат поголема тежина за подигнување со што би се зајакнале повеќе, BODYTEC на вашите мускули функционира на истиот начин само тука тоа зајакнување се одвива преку стимулирање односно испраќање на струја,и да се напомене сите мускулни групи се активираат во исто време и ист интензитет што верувајте со конвенционалниот начин на работа не може да се постигне овој ефект.

Со други зборови енергијата се зголемува, тежината и мастите се редуцираат а метаболизмот се забрзува. Во најпроблеематичните делови како што се стомакот и бутовите се навлегува длабоко во мускулите за да се извадата целулитот и несаканите масти.

 

 

  • Слабеење или обликувње- без разлика резултатите се видливи со BODYTEC

Без разлика дали сакате да се ослобдите од вишокот килограми, или сакате да добиете дефирани мускули, студиите покажа дека BODYTEC ги опфаќа комплетно сите барања, и тоа:

  • 87% од учесниците изјавиле дека уште при првите третмани се појавилa видлива разлика во нивните тела.
  • 89% се почуствувале затегнато и цвсто по третманот.
  • Уште по вториот третман телесната маса кај испитаниците се намалила за 4%.
  • Жените изгубиле во просек 1,5cm во половината и колковите.
  • Мажите изгубиле 2,3cm во пределот на стомакот.
  • Дебелите луѓе загубиле во просек 3,5кг или 9% од телесната маса, како и 6,5cm.
  • Постарите испитаници, односно оние кои биле на возаст од 65 години изгубиле по 6,8% од нивните стомачни масти.

 

 

 

 

 

66

 

77

Contact

Адреса:

ул.11 Октомври бр.86 лок.15
Скопје 1000
Македонија

Контакт:

info@bodytec.mk
http://www.bodytec.mk
Тел: 071 546 299

Тел:  02 313 2007